Project

Ons project speelt zich af in het AZ (algemeen ziekenhuis) Damiaan te Oostende, meer bepaald op de PAAZ.
Om meer algemene informatie te vinden over het AZ Damiaan kunt u klikken op onderstaand logo, dan wordt u doorverwezen naar de officiële site.

azdamiaan.gif

**Hier gaan wij wat meer informatie geven wat de bedoeling is van ons project op de PAAZ.

Onze opdracht bestaat uit sessies mee te volgen en er zelf maken voor de patiënten.
We hebben keuze in verschillende sessies namelijk verslaving, depressie en assertiviteit.
Dit volgen we in kleine groepjes van 2 tot 4 personen. De sessies die we zelf maken gebeuren ook in kleine groepjes.
De concrete invulling van de sessies die wij organiseren is nog niet beslist, dus daar kunnen we u momenteel geen verdere informatie over meedelen.
Tenslotte werken we allemaal samen aan groepsopdracht, waaraan er een groot aantal patiënten kunnen deelnemen. Ook deze groepsopdracht is nog niet voorbereid.
We werken namelijk gedurende het volledige 2de semester nog aan dit project in het vak 'SOVA', dat is het moment dat we vergaderen en overleggen.
Daarbij aansluitend maken we samen een eindvoorstelling over het verloop en het resultaat van het project. Deze voorstelling wordt dan op het einde van het 2de semester op school naar voor gebracht voor medestudenten 1ste jaar Toegepaste psychologie.

Hieronder vind je een Youtube-filmpje, het filmpje bevat een lied dat gaat over drugsverslaving. De keuze van het filmpje heeft te maken met dat verslavingsproblematiek vaak voorkomt op een PAAZ.**