Hanne Claeys

Hallo

Ik ben Hanne Claeys. Ik ben 18 jaar en zag het levenslicht op 23 april 1993 in Gent. Ik woon in Landegem, een dorp nabij Gent. Ik heb een jongere broer en zus, Pieterjan en Marie. In mijn vrije tijd ga ik graag de creatieve toer op (kleren naaien, juwelen maken, enz.). De voorbije vakanties kon je me ook vaak vinden op de speelpleinwerking in Deinze. Het bezig zijn met kinderen vind ik erg prettig. Ik haal er veel voldoening uit en kan er ook mijn creativiteit in kwijt.

De voorbije jaren volgde ik handel administratie aan het Sint-Vincentius instituut in Deinze, ook al wist ik dat mijn toekomst niet in die richting ligt. Ik wou graag een sociale richting volgen, omdat het functioneren van mensen mij erg interesseert. Vandaar mijn keuze voor toegepaste psychologie.

Het SOVA-project op de PAAZ-afdeling van het Damiaan ziekenhuis in Oostende boeit mij enorm. Ik vind het fijn dat we nu al de kans krijgen om een stukje praktijk mee te pikken. Ook omdat het mij zal helpen bij het bepalen van de richting die ik later uit wil (klinische-, school- of bedrijfspsychologie).

Verder wens ik u nog veel plezier op onze site!

Lesrooster www.google.be www.vrt.be
Ipsoc www.youtube.com www.vtm.be
Facebook www.symbaloo.com www.katho.be