Els Noorlander

Wie :

Els Noorlander is een verslavingspsychiater gespecialiseerd in verslavingszorg. Ze werkt bij de instelling Delta psychiatrische instelling te Rotterdam, waar ze voornamelijk werkt met mensen die een psychiatrisch en of drug - alcohol probleem hebben.

Ook werkt ze tevens in een gesloten instelling waar meer word gelet op de gevaren van zwaar cannabisgebruik.

wilt u in contact komen met Els Noorlander, kan dit via deze link. Ga naar contact en vul het formulier in met de vraag waar u mee zit.

Verleden :

Els Noorlander begon als huisarts in de Rotterdamse verslavingshulpverlening. Daarna werkte ze in het PBC. Na een aantal jaren durende opleiding vond ze werk bij het centrum Maliebaan te Utrecht. 10 jaar later keerde ze terug naar Rotterdam waar ze Hans van Epen opvolgt in de therapeutische gemeenschap De Keet, Daarnaast is ze ook nog eens psychiater bij de TBS kliniek de Klijvelanden. Sinds twee jaar is ze tegenwoordig te vinden in de instelling Delta psychiatrisch centrum : De looDDs en heeft ze enkele boeken op haar naam.

Opleidingen :

  • psychiatrie opleiding.
  • Driejarige opleiding systeemtheoretische psychotherapie te Antwerpen.

Publicaties :

  • T.I. Oei en M.S. Groenhijsen (2006).Capita selecta van de forensische pyschologie
  • Roel Kerssemakers, Rob van Meerten, Els Noorlander, Hylke Vervaecke (2009). Drugs en alcohol gebruik, misbruik en verslaving.

( geraadpleegd hier en hier )